Tabletele de supt Isla®moos
şi Isla®mint

Isla Mint şi Isla Moos – în caz de răguşeală şi tuse uscată iritativă!

Isla Mint şi Isla Moos* – pastile de supt pe bază de muşchi islandez. Acestea au proprietăţi de protecţie (căptuşind şi hidratînd mucoasa) cu efecte antimicrobiene, anti-inflamatorii și imunomodulatoare.

Datorită proprietăţilor menţionate mai sus, tabletele Isla Mint şi Isla Moos se absorb căptuşind şi hidratând mucoasa căilor respiratorii, ameliorează iritaţia, reduc senzaţia de durere, arsură şi gât uscat, ajută la restabilirea vocii uscate, şuierătoare sau pierdute.

Spre deosebire de pastilele de supt, tabletele nu conţin zahăr şi nu pot răni mucoasa gingiilor si a cerului gurii. Isla Mint şi Isla Moos se pot folosi de către adulţii şi copii de la 4 ani şi sunt indicate în caz de laringită, respiraţie şuierătoare, răguşeală şi de către persoanele care îşi suprasolicită coardele vocale sau care îşi desfăşoară activitatea în condiţii climaterice nefavorabile (temperaturi foarte scăzute sau foarte ridicate, praf etc.). Isla Mint şi Isla Moos deasemenea ajută la ameliorarea tusei uscate iritative inclusiv şi a celei de origine alergică.

Logo Isla
Logo Engelhard Arzneimittel
Menue